Tko smo mi?

U poduzeću Vedri posvećeni smo pružanju našim kupcima najviše kvalitete proizvoda i usluga. Specijalizirani smo za dizajn, instalaciju i održavanje fotonaponskih sustava za stambene i komercijalne objekte.

Profesionalni instalateri fotonaponskih sustava

Kod Vedri-a strastveni smo oko promicanja održive energije i posvećeni smo pomoći našim kupcima uštedjeti novac na računima za struju, smanjujući pritom i njihov utjecaj na okoliš.

Hvala što razmatrate Vedri-a za svoje potrebe energije. Radujemo se suradnji s vama.

Naše vrijednosti

Iskustvo

Naš tim stručnjaka ima godine iskustva u industriji i posvećeni smo održavanju korak s najnovijim tehnologijama i trendovima u industriji. Radimo usko sa svojim kupcima kako bismo razumjeli njihove jedinstvene potrebe za energijom i dizajnirali sustav koji zadovoljava te potrebe, uzimajući u obzir i specifična svojstva njihovog objekta.

Fokus na detaljima

Ponosni smo na pažnju koju posvećujemo detaljima i našem posvećenju zadovoljstvu kupaca. Razumijemo da je ulaganje u fotonaponski sustav velika odluka, i mi smo tu da odgovorimo na bilo koja pitanja i riješimo bilo kakve brige koje možda imate.

Dugoročna podrška

Također pružamo redovita održavanja i usluge praćenja kako bismo osigurali da vaš sustav radi na najboljem mogućem nivou i da bismo vam pomogli da dobijete najviše od vašeg ulaganja.

Kontaktirajte nas i zatražite profesionalni savjet odmah

Upit pošaljite na info@vedri.hr  ili  nas kontaktirajte na 098 941 3779